Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@22:58:45 GMT

تاریخ‌سازی علی اکبر یوسفی

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۵۴۳۹

تاریخ‌سازی علی اکبر یوسفی

فرارو- در ادامه رقابت‌های ۳ وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۱ که در اسلو پایتخت نروژ در حال برگزاری است، علی اکبر یوسفی نماینده وزن ۱۳۰ کیلوگرم ایران و دارنده مدال‌های طلای جوانان و زیر ۲۳ سال جهان و طلای بزرگسالان آسیا در دیدار فینال مقابل زورابی گدخاری دارنده مدال برنز اروپا از روسیه به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۵ بر یک به برتری رسید و اولین مدال طلای تاریخ کشتی فرنگی ایران در سنگین وزن رقابت‌های قهرمانی جهان را از آن خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی گیر روس در تایم دوم نای مبارزه نداشت و یوسفی با آمادگی بدنی خوب بار‌ها موفق شد حریف را به بیرون تشک ببرد و امتیاز بگیرد.

کشتی فرنگی ایران در سنگین وزن تاکنون موفق به حضور در فینال رقابت‌های قهرمانی جهان نشده و یوسفی پیش از این با صعود به فینال به عنوان اولین سنگین وزن تاریخ کشتی فرنگی ایران نام گرفت که راهی فینال رقابت‌های قهرمانی جهان شده بود. پیش از این تنها بشیر باباجان زاده در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ استانبول موفق به کسب مدال برنز جهان در سنگین وزن شده بود.

یوسفی پیش از این در دور مقدماتی این وزن که روز گذشته (جمعه) برگزار شد، در دور نخست استراحت کرد، سپس مقابل اواساپیان از ارمنستان ۶ بر یک پیروز شد. وی در دومین مبارزه و در یک چهارم نهایی مقابل اسکار مارویک از نروژ به سختی و با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد و در نیمه نهایی نیز مقابل یاسمانی فرناندز دارنده مدال برنز جهان از شیلی با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد و به فینال رسید.

در این دوره از رقابت‌ها چهره‌های مطرح و عنوان دار جهان و المپیک در سنگین وزن کشتی فرنگی همچون لوپز کوبایی و رضا کایالپ ترکیه‌ای غایب بودند.

پیش از این محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال طلای جهان رسید و مهرداد مردانی دیگر نماینده ایران در ۳ وزن دوم نیز از دور رقابت‌ها حذف شد.

همچنین پیش از این و در پایان رقابت‌های ۴ وزن نخست، محمدعلی گرایی در ۷۷ و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند، اما سجاد عباس پور در ۵۵ کیلوگرم حذف شد و محمدرضا مختاری در وزن ۷۲ کیلوگرم نیز به عنوان پنجمی رسید.
به این ترتیب تیم ملی کشتی فرنگی در پایان رقابت‌های ۷ وزن این رقابت ها، توسط محمدهادی ساروی در ۹۷ و علی اکبر یوسفی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم صاحب ۲ مدال طلا شد و محمدعلی گرایی در ۷۷ و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم نیز صاحب ۲ مدال برنز شدند.

در رقابت‌های ۳ وزن پایانی نیز، ایران دو فینالیست دارد، میثم دلخانی در ۶۳ و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم راهی فینال شدند و فردا شب (یکشنبه) برای کسب مدال طلای جهان به میدان می‌روند، اما رامین طاهری در وزن ۸۷ کیلوگرم حذف شد.

در رقابت‌های کشتی آزاد نیز که پیش از کشتی فرنگی برگزار شد، امیرحسین زارع در سنگین وزن پس از گذشت ۳۲ سال از مدال طلای مرحوم علیرضا سلیمانی، صاحب مدال طلای جهان شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علی اکبر یوسفی کشتی فرنگی قهرمانی جهان سنگین وزن کشتی فرنگی مدال طلای مدال برنز رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۵۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است

علیرضا دبیر و سایر مسئولان کشتی ایران اعلام می کنند اگر تیم ملی کشتی ما در المپیک پاریس بیشتر از یک مدال طلا بگیرد، کار بزرگی کرده است. با این حال باید گفت تیمی که در مسابقات گذشته المپیک و جهانی شش طلا بگیر داشته، چرا انتظارش در مسابقات المپیک 2024 باید تنها یک مدال طلا باشد؟

به گزارش طرفداری، در مسابقات گذشته جهانی و المپیک مردانی چون حسن یزدانی، محمدرضا گرایی، امیرحسین زارع، امین میرزازاده، محمدهادی ساروی و رحمان عموزاد موفق به کسب مدال طلا شده اند.

در این میان یزدانی 4 بار، زارع و گرایی 2 بار و سه کشتی گیر دیگر هر کدام یک بار مدال طلا را در آوردگاه جهانی و المپیک کسب کرده اند. به عبارتی این شش مرد طلایی ایران در آوردگاه های گذشته روی هم 11 مدال طلا گرفته اند و انتظار تنها یک مدال طلا از کسانی که روی هم 11 بار در جهان و المپیک طلایی شده اند، انتظار پایینی است. شاید هم علیرضا دبیر این گونه می گوید تا سطح توقع را از 11 مردی که فعلا سهمیه حضور در مسابقات المپیک 2024 را دارند، پایین بیاورد.

به هر حال کشتی ایران در دوره گذشته روی هم رفته یک طلا توسط گرایی، یک نقره توسط یزدانی و 2 برنز توسط ساروی و زارع به دست آورد و این بار می توانیم بیشتر از دوره گذشته روی مردانمان حساب کنیم. به خصوص روی امیرحسین زارع و امین میرزازاده که همین سال قبل در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال طلا شدند.

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • کشتی‌گیر کرمانشاهی نائب‌قهرمان جام تختی شد
  • دعوت از اکبر فلاح به کمیته فنی مسابقات کشتی نونهالان
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • نخستین مدال ایران قطعی شد